vineri, 15 februarie 2008

Breaking News-Razboi in dormitor!!

Matei a racit. Bine-nteles ca pentru prima data :) Este un fel de...demo de raceala. O corcitura de raceala. A pornit asa...ca o adiere. S-a inversunat sa-l atace miseleste, pe la spate insa zambetul lui Matei a rezistat. L-a incercat la inceput cu o trupa de stranuturi. Le-a ras in nas! Le-a dat afara luandu-le de guler. Uimita de faptul ca un omulet asa de mic a reusit sa distruga primul atac, Raceala (subapreciindu-l in continuare) a trimis o escadrila de muci care sa-l ingenuncheze pe Agentul nostru. Acesta a doborat o buna parte din unitatile inamicului folosind pompa din dotare. Cateva unitati razlete inca se mai ascund prin spatele frontului insa nu mai reprezinta niciun pericol.
Uimita si enervata in acelasi timp, Raceala a atacat simultan cu Rosu-n gat si Durere de ureche! A fost un atac puternic. Generalii au hotarat de comun acord sa se intruneasca la Cabinetul Medical pentru a stabili modalitatile si strategiile de aparare. S-a presupus ca marsava Raceala va incerca pe final sa arunce in lupta o arma neconventionala denumita FEBRA. Drept urmare, trupele agentului au fost intarite cu un scut protector de Antibiotic. Acum, trupele razlete de muci, ramase din primul atac, incearca sa strapunga frontul din interior. S-au vazut prinse in spatele scutului. Stiu ca zilele lor le sunt numarate si incearca sa ajunga unitatile de tuse
si de durere de urechi. Matei, lovit destul de rau de ultimele atacuri ale dusmanului, este increzator in puterile lui si ale aliatilor. Inca are puterea sa zambeasca. Stie ca mai are pana la finalul luptei insa e increzator ca va izbandi.
O sa revenim cu noi stiri de pe campul de lupta cat de curand.

Niciun comentariu:


Vrei sa vezi cati?