miercuri, 2 ianuarie 2008

Revelion 2008


Intrebarea presanta a acestor zile a fost pentru unii :"Unde facem Revelionul?" La Vali? Ntz, ca asta are copil acum... Si atunci? Unde?!!! :))
Cu aceasta ocazie ciclul aproape neintrerupt de Revelioane la Vali s-a rupt aici. Prietenii imi vor multumi ca au avut parte de distractie pe cinste...departe de sau chiar in Bucuresti.
Boon, sa-i lasam acum pe ceilalti departe, cu grijile lor legate de sunetul zurgalailor de la saniile in care cu chiu cu vai reusesc sa manance o felie de paine cu ceapa si untura alaturi de sticla cu palinca ce nu prea poate sa ridice acele minus 15 grade (la umbra) si sa revenim in..studio.
Pregatirile din acest an pentru Revelion speram sa fie la un nivel minim insa...dupa cum o stim cu totii, Mihaela s-a intrecut (din nou) pe ea insasi! Sarmalute in foi de varza, aperitive..ca la nunta, carnaciori, fripturica...mamaliguta.....mmm A fost o nebunie in..trei.
Matei, infofolit in 2 paturi, a urmarit banii vecinilor de cartier cum se transforma in luminite colorate urmate de pocnete, bubuieli, sfaraieli... Cu totii am fost usor dezamagiti de "spectacol" Se pare ca anul asta... au fost mai putini bani arsi :)
Imediat ce am intrat in casa, Matei a adormit!! Probabil diferenta de temperatura si ora destul de tarzie l-au ... "infrant" :)
In prima zi din 2008 domnu' agent a primit intaia lui hrana diferita de laptele matern. Doua lingurite de suc de morcovi. Ma rog, doua au fost in cana, nu stiu cate a reusit sa inghita. Le-a "halit" cu placere. Se pare ca sucul de morcovi ii place destul de mult. Nu a schitat niciun gest de refuz si chiar i-a facut placere sa testeze noua hrana. Ar mai fi vrut insa trebuie sa isi obisnuiasca organismul cu aceasta schimbare. Urmatoarea zi va primi trei lingurite cu suc apoi patru...cinci...pana va fi in stare sa isi duca singur mancarea cu ajutorul limbii. Va trebui apoi sa i se intrduca fructe pasate... In fine. Mai e pana atunci.
Astazi, pe doi ianuarie, continutul celor trei lingurite cu suc de morcovi a fost savurat cu placere de micul gurmand.

(later edit) Era sa uit un eveniment deosebit! Pe 29 decembrie, dupa ce m-am jucat cu Matei rostogolindu-l de pe-o parte pe alta cam 15 min, acesta s-a intors SINGUR pe burtica. I-a placut sau..a descoperit faptul ca poate sa isi schimbe singur pozitia si acum...trebuie sa fim foarte atenti cand il lasam pe pat. Se poate rasuci!! Si inca ceva, ii place si se linisteste imediat cand ii cant la chitara. Sta linistit chiar si o ora intreaga.

Sunt asa de multe chestii de spus... Nu stiu cum pot sa exprim in cuvinte zambetul, rasul, plansul lui Matei... Toate acele sentimente care ne incearca atunci cand maraie sau plange din cauza durerii cauzate de iesirea dintisorilor. Cum poti sa pui pe hartie niste sentimente pe care nici tu nu ti le poti explica in mintea ta?!
Un an nou plin de dragoste va dorim!

Niciun comentariu:


Vrei sa vezi cati?