sâmbătă, 15 martie 2008

Evolutie pe toate planurile

10.martie 2008. Cam aici incepe o noua perioada in viata noastra. Mi-am schimbat locul de munca. Am spus "ramas bun" turismelor si am trecut la o alta clasa de marime. Aceasta mutare se pare ca l-a inspirat pe Matei. In ziua urmatoare a pornit la plimbare prin pat folosindu-se de ... tot ce avea in dotare! A plecat de-a busilea! Este momentul asteptat de toata lumea insa noi stim bine cine si-a dorit asta cel mai tare. Si nu este vorba de Matei :P Toate la timpul lor, domnita.
Ca de obicei, materialul este filmat de un amator emotionat.



Dupa mai multe incercari, soldatelul nostru isi coordoneaza mult mai bine miscarile astfel incat ne incanta privirile cu deplasari din ce in ce mai complicate :)



Caisele din borcanelul de la Hipp nu au fost pe gustul lui Matei. Nici piersica nu l-a incantat prea tare. In schimb, acum este captivat de gustul iaurtului (nu prea face nazuri la marca )
Intr-un final am descoperit cum sa-l facem sa manance legumele. Secretul este...carnea! Mult mai multa carne decat credeam noi ca este...suficienta. Acum e o placere pentru el (si pentru noi) sa manance atat de diversificat.
Se pare ca cele doua nopti petrecute pe drumul inspre si dinspre Oradea incep sa-si cam spuna cuvantul. Ochii refuza sa mai stea deschisi astfel incat, cu ultimile puteri il salutam pe Imre Zoltan, urmatorul pe lista viitorilor tatici.
Noapte buna....


Niciun comentariu:


Vrei sa vezi cati?